Pavèz voor het eerst aanwezig op BioVak

De nieuwe onderneming Pavèz is voor het eerst te bezoeken op de Biovak 2012. "De BioVak 2012 is voor ons een vanzelfsprekende keuze", aldus Brenda MacDonald eigenaresse van Pavèz.

Ageproof van Pavèz is een natuurlijke verzorgingslijn met BDIH-kwaliteitskeurmerk voor de vrouw die mooi en 'natuurlijk' ouder wil worden. "Als onafhankelijk merkproducent willen wij graag onze producten demonstreren aan groothandels en consumenten. Voelen, proeven ruiken zijn daarbij de sleutelwoorden."

"De BioVak richt zich op een selectief vakpubliek. Een belangrijke reden waarom wij zeker niet mogen ontbreken als deelnemer van het Bio-Cosmeticapaviljoen", stelt Brenda. "Dit is een gerichte kans om het publiek kennis te laten maken met ons totaalconcept 'Natuurlijk-Natuurlijk'. Het concept bestaat uit verkoopondersteuning in de winkels in de vorm van workshops, trainingen, samples en presentatiemateriaal. Net zo belangrijk als een goed goed product, is het concept eromheen."


Met passie ontwikkeld

Omdat Pavèz gelooft in de geneeskrachtige werking van Moeder Natuur, hebben zij Ageproof ontwikkeld, een 100 procent natuurlijke verzorgingslijn voor de rijpere huid. De naam Pavèz is een samenspel van het Franse woord 'avez' - een vervoeging van hebben - en de P van Puur (natuur).

Natuurlijke anti-aging met BDIH-kwaliteitskeurmerk

Pavèz biedt de consument een serie gecontroleerde natuurcosmetica met het BDIH-kwaliteitskeurmerk. De serie Ageproof bestaat uit een gezichtsreiniger, een gezichtstonic, een dag- en nachtcrème en een crèmemasker. Voor de lijn Ageproof zijn kostbare natuurlijke ingrediënten geselecteerd op hun specifieke anti-aging eigenschappen, zoals Japanse Rozenolie, Vitamine A en E en Hyaluronzuur.Workshop Natuurcosmetica op vakbeurs

Pavèz is een nieuw cosmeticamerk die een consumentenonderzoek heeft uitgevoerd naar de behoefte aan natuurlijke huidverzorging. Tijdens de beursdagen kan men deelnemen aan korte workshops van vijftien minuten waarin de highlights van dit onderzoek en de groeipotentie van Natuurcosmetica worden gepresenteerd. Na afloop ontvangen deelnemers een samenvatting van de belangrijkste onderzoeksresultaten.

Voor meer informatie: www.pavez.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven