
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Nieuw coördinatieteam nog niet compleet
Biologisch vegetarisch eethuis Zeezicht wil opnieuw verder
Eethuis Zeezicht is in 1979 begonnen als eethuis in de huiskamer van een woongroep, waar bewoners en vaste vrijwilligers samenwerkten. De maaltijden in Zeezicht zijn biologisch en vegetarisch. De vrijwilligers koken zo veel mogelijk met groenten van het seizoen en uit de regio. Bij speciale Benefiet Eethuizen, schenkt Zeezicht de opbrengst aan goede doelen.
De bewoners van Zeezicht willen de coördinatie van Zeezicht overdragen aan een nieuwe groep vrijwilligers, die het eethuis in de nieuwe vorm gaan draaien. Hiervoor zoekt Zeezicht nog drie mensen die het coördinatieteam mee willen vormen. Zeezicht is verheugd dat er twee geïnteresseerde vrijwilligers zijn die met nieuwe energie en enthousiasme Zeezicht opnieuw op de kaart van Wageningen willen zetten. Eén van die vrijwilligers is Astrid Zeilstra.
"Het is betreurenswaardig om dit unieke Wageningse eethuis verloren te laten gaan en ik wil me dan ook graag inzetten om Zeezicht opnieuw te openen. Ben je dus een organisatorisch talent of heb je hart voor de vegetarische keuken, neem dan contact met ons op", spoort Zeilstra de inwoners van Wageningen aan.
Bron: Hoog en Laag
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport