Duurzame frisgroene modepresentatie in herfstsfeer

Dinsdagmiddag was een Frisgroen modepresentatie bij de duurzame regiomarkt Agentschapnl.nl te Zwolle. Het was één van de items van het duurzame programma in aanloop van de Dag van de Duurzaamheid op 11-11-11. Map Renes, modeshowvormgever en initiatiefnemer van Frisgroen, heeft een modeshow op maat gemaakt.

De werktitel was Herfstwandeling. Zo dwarrelenden de herfstbladeren naar beneden bij de eerste mode-act. Helemaal in stijl bij de Herfst modecollectie van de duurzame mode van Eco Couture, Ellen Willink, Sincero en Bolais. Aansluitend was een interview met de duurzame mode-ondernemers. Het publiek ontdekte dat voor iedere smaak en prijs duurzame mode verkrijgbaar is.

Deze mode-activiteit past bij de actie 'Ikspringover.nl' van Urgenda, de initiatiefnemer van de derde Dag van de Duurzaamheid. In de Urgenda-actie wordt de consument uitgedaagd om over te springen naar een duurzame leverancier. Om een eco-bewuste keuze te maken op het gebied van bank, energie, voeding en mode. Het promoten van duurzaamheid is ook het doel van Frisgroen in Zwolle. Groenkapje, style-icoon van Frisgroen, wil andere Zwollenaren enthousiasmeren om eco-bewuste keuze te maken. Op 11-11-11 de dag van de Duurzaamheid is het Groenkapje team bij diverse activiteiten aanwezig in Zwolle.

Bron: Weblog Zwolle

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven