Phaff Export Marketing organiseert ééndaagse excursie BioFach 2012

Phaff Export Marketing organiseert voor de tiende keer de succesvolle ééndaagse excursie naar de vakbeurs BioFach te Neurenberg. Deze reis is inclusief vlucht, transfer van en naar de het beursgebouw en entreekaart voor de beurs. U vertrekt op woensdag 15 februari 2012 's ochtends vanaf Rotterdam en reist dezelfde dag 's avonds weer terug. Alleen de reis zelf is al één grote (netwerk) ervaring.

Ook dit jaar heeft Phaff Export Marketing weer een Boeing 737-400 tot de beschikking met 148 stoelen. Dit vliegtuig wordt tegen aantrekkelijke voorwaarden gecharterd en hierdoor kan de organisatie het voordelige tarief van 435 euro all-in aanbieden.

BioFach Neurenberg, Duitsland:

De BioFach (www.biofach.de) is de grootste biologische vakbeurs van Europa en geeft in tien grote hallen een internationaal aanbod van levensmiddelen en wijn weer. In 2011 hebben 2.544 exposanten (waaronder 80 Nederlandse bedrijven) deelgenomen en 44.591 geregistreerde vakbezoekers uit 128 landen hebben de beurs bezocht. De BioFach is hét trefpunt voor iedereen die werkzaam is in de internationale biologische sector. Er zijn ook twee hallen met biologisch non-food zoals body care producten.

Tevens wordt er in hal vijf, namens het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I), een collectief Nederlands paviljoen georganiseerd waar ook de gezellige netwerkreceptie aan het eind van de dag zal plaatsvinden.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Inschrijvingen zullen behandeld worden op volgorde van ontvangst van het getekende aanmeldingsformulier.

Voor vragen kan contact opgenomen worden met het kantoor. De contactpersoon is Rosanne Phaff, tel +31 (0) 321 387933 of rp@phaff.com.

Phaff Export Marketing verwelkomt u graag op woensdag 15 februari 2012 op Rotterdam Airport. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven