Yumeko introduceert schoonste handdoeken ter wereld

Het Nederlandse bedrijf Yumeko introduceert als eerste in Nederland cradle-to-cradle badhanddoeken. Ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de webshop van Yumeko: www.yumeko.nl.

Het 'Cradle to Cradle'-certificaat garandeert dat de gebruikte materialen van nature 100 procent biologisch afbreekbaar zijn. Dat geldt voor het biologisch katoen, de stiksel, de labels en de kleurstoffen.

De handdoeken zijn na vele jaren niet bestemd voor de vuilnisbelt, maar als voedsel. Op de composthoop verteert de cradle-to-cradle-handdoek binnen zes maanden en levert zo weer waardevolle voedingsstoffen op voor de natuur. Met die voedingsstoffen kunnen weer nieuwe (katoen)planten groeien. De kringloop is gesloten.Volgens Yumeko zijn het lekker dikke en zachte handdoeken. Yumeko gelooft dat meer mensen voor eco kiezen als de mooiste materialen worden gebruikt. Yumeko is trots dat het als eerste C2C introduceert in de Nederlandse badkamer.

Over Yumeko

Eind 2010 introduceerde Yumeko als eerste een complete collectie eco-slaapspullen van de hoogste kwaliteit. De collectie bestaat uit tijdloos bedlinnen van het zachtste, biologische, fairtrade katoen, een ruime keuze in dekbedden - van koele katoenen zomerdekbedden tot de warmste wollen en donzen winterdekbedden - en eco kussens in vele soorten en maten, van knuffelig zacht tot lekker stevig, gevuld met kapok, wol of dons. En nu dus ook C2C-handdoeken. De vernieuwende aanpak van Yumeko werd in maart 2011 onderscheiden met de Beste Starter 2011 Award van de Thuiswinkel Organisatie.

Yumeko slaapt –en baadt- schoner en lekkerder. Letterlijk en figuurlijk. Change the world sleeping –en nu ook bathing- dat is de droom van Yumeko.

Voor meer informatie: www.yumeko.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven