Volgend jaar dertig openingen gepland

Orgafe: nieuw bio-caféconcept in Zuid-Korea

In Seoul is op 7 november een biologisch café geopend, Orgafe genaamd. In het café wordt gezond voedsel aangeboden, gemaakt van lokale biologische landbouwproducten. Dit is een initiatief van, Nonghuyp, een Zuid-Koreaanse nationale agrarische federatie.

De naam Orgafe is een samengestelde naam uit 'organic' en 'cafe'. Er zijn onder meer verse biologische fruitsappen, broodjes, yoghurt en salades verkrijgbaar.

"Nu het aantal lunchtentjes waar de werknemers tijdens hun lunch koffie nuttigen groei,doen wij ons best om met Orgafe een nieuwe markt voor landbouwproducten te vinden", licht Kim Hyun-woo van Nonghyup toe."We hebben al een pilot van anderhalve maand achter de rug, en de reacties van de consumenten waren erg goed", volgens Kim zijn vooral de verse vruchtensappen en de broodjes populair.

Nonghyup is van plan om volgend jaar zo'n dertig Orgafe-verkooppunten te gaan openen, alvorens het in een franchiseconcept omgezet wordt.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.