Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Doe 't lekker zelf!

Nieuw assortiment kiemzaden bij Kiemerij De Peuleschil

Steeds meer mensen ontdekken het plezier van thuiskiemen. Kiemen omdat ze lekker en hartstikke gezond zijn, en thuis omdat het heel erg leuk is. En omdat er niet meer nodig is dan een schoteltje met een laagje watten, of een weckpot met een netje en een elastiek, is het voor iedereen heel gemakkelijk zelf te doen.

Voor deze thuiskiemers heeft Kiemerij De Peuleschil een compleet nieuw assortiment kiemzaden samengesteld onder de toepasselijke naam 'Doe 't lekker zelf!'.



Dit bestaat uit de volgende soorten: Alfalfazaad, Adukibonen, Berglinzen, Brassicamix zaad, Broccolizaad, Chinese Preiszaad, Dupuislinzen, Groene Erwten, Groene Linzen, Kiemmix zaad, Koolraapzaad, Mosterdzaad (wit), Radijszaad, Rode Koolzaad, Rucolazaad, Sangozaad, Tuinkerszaad, Taugébonen en Zonnebloempitten.

Een deel van deze soorten is inmiddels te koop in de natuurvoedingswinkel, maar het complete assortiment is ook te bestellen via de webwinkel, op de website van De Peuleschil.
Publicatiedatum: