Kom 20 november naar de Open Dag van Udea

Udea, totaalleverancier in biologische levensmiddelen te Veghel, zet zondag 20 november haar deuren open voor al haar klanten. Niet alleen kan er een kijkje genomen worden in de magazijnen, maar ook de kantoren zullen onderdeel zijn van de rondleiding. Transparante bedrijfsvoering is namelijk erg belangrijk voor Udea.

Als u altijd al hebt willen weten hoe Udea er voor zorgt om de groenten en fruit optimaal te houden, hoe de kazen hun volume houden en hoe het nieuwe droge kruidenierswaren magazijn eruit ziet, kom dan naar de Open Dag van Udea. Deze zal u de mogelijkheid geven een kijkje achter de schermen te nemen, vragen te stellen en natuurlijk ook te genieten van de gezelligheid van vele collega winkeliers.

Binnen de organisatie zijn er behoorlijk wat ontwikkelingen geweest. Waar Udea halverwege het jaar 2010 nog groothandel was in biologische vers- en diepvriesproducten, is ze nu totaalleverancier in biologische levensmiddelen met een extra magazijn van 7.500 m2 met ruim 2.000 droge kruidenierswaren. De wijze waarop dit samen met de coöperatieve inkoopvereniging Beyond Bio is gebeurd, is uniek te noemen. De inkoopprijzen zijn transparant en de winkeliers staan aan het roer. Wilt u meer weten over Beyond Bio, weet dan dat diverse leden u graag te woord staan.Udea is er trots op dat veel leveranciers zich bereid hebben getoond hun producten te promoten, te laten proeven én aantrekkelijke Beursacties aan te bieden. Udea zal een totaaloverzicht laten zien van haar eigen merken Healthy Planet, Sweet Company en 'het dichtste bij de natuur'. Ook van dit assortiment kunt u aantrekkelijke Beursacties tegemoet zien waar u meteen op in kunt schrijven.

Het programma van die dag is als volgt:

13:00 Ontvangst
13:30 Welkomstwoord
13:45 Start rondleiding Udea
17:00 Soep en een broodje
18:00 Einde van de Open Dag

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de Open dag van Udea op zondag 20 november? Doe dit dan vóór 11-11-11 snel via deze link!

Tot zondag 20 november aan de Doornhoek 4040 in Veghel. www.udea.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.