Simon Lévelt draagt Groene Mug-bokaal over aan Friethoes

Vrijdag 11 november 2011, de Dag van de Duurzaamheid, draagt Mikkel Levelt namens Simon Lévelt, producent en leverancier van koffie en thee, de Groene Mug-bokaal over aan het Friethoes. De wisselbokaal wordt om 15:30 uur bij Friethoes aan de Kruisweg 43 te Haarlem uitgereikt in aanwezigheid van wethouder Rob van Doorn. De eerste honderd aanwezigen krijgen een gratis frietje.

Simon Lévelt draagt het Friethoes voor vanwege de passie die chef-kok Joost Hoes uitstraalt voor zijn product. Mikkel Levelt: "Als geen ander weet Simon Lévelt dat biologisch geteelde producten het milieu sparen, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat biologische producten veel lekkerder zijn. Joost Hoes en zijn broers laten dat door hun biologische friet duidelijk zien én proeven."

Wisselbokaal

De Groene Mug-bokaal is een wisselprijs die twee keer per jaar wordt uitgereikt aan een Haarlemmer of een Haarlemse organisatie die zich sterk maakt voor een duurzame stad. De eerste keer ging de prijs naar Kunstijsbaan Haarlem vanwege de warmteterugwinning van de ijsproductie. Installatiebedrijf La Fleur ontving de bokaal vervolgens voor het bouwen van een milieuvriendelijk bedrijfsgebouw in de Waarderpolder. November 2010 was de eer aan drukkerij Damen Grafia vanwege hun bijzonder duurzaam gevoerde manier van produceren en in april van dit jaar ontving Simon Lévelt deze wisselbokaal voor hun zorg voor mens en milieu en hun duurzame bedrijfsvoering.

Bron: Gemeente Haarlem

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven