Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sonnentor opent winkel in Tokio

Sonnentor heeft een franchisewinkel in Tokio geopend en kan zich verheugen op een omzetstijging van meer dan tien procent. Kenmerkend voor Sonnentor is het logo, de lachende zon. Momenteel hebben directeur John Gutmann en de 160 medewerkers ook genoeg reden om te lachen. Onlangs won het bedrijf twee awards, Gutmann werd ondernemer van het jaar en Sonnentor zelf werd uitgeroepen tot één van de meest toonaangevende bedrijven van Oostenrijk.

En daar komt bij dat het franchiseconcept zich beter dan verwacht ontwikkelt. In de Japanse hoofdstad Tokio is de negende winkel geopend. "We zijn bijzonder trots. Het is het resultaat van een langdurig proces. Wie zaken wil doen in Japan, moet eerst het nodige geduld opbrengen en een vriendschappelijke relatie met de partners opbouwen."
 

Sonnentor-directeur Gutmann opende de winkel in Tokio

De opening van de locatie in Tokio is de eerste in een reeks van openingen die de komende tijd op het programma staan. Zo zullen winkels openen in Graz, Wels en Zwettl (de laatste op 21 november).
Publicatiedatum: