BÖLW-directeur nu ook Duitse IFOAM-volksvertegenwoordiger

Op 27 oktober is Alexander Gerber als vertegenwoordiger voor Duitsland in de IFOAM EU Group naar voren geschoven. De IFOAM EU Group behartigt de belangen van biologische producenten, verwerkers en handelaren op Europees niveau.

Alexander Gerber is sinds 2003 uitvoerend directeur van de Bund Ökologische Lebensmittelwirtschaft (BÖLW). Dit is de Duitse overkoepelende organisatie voor de biologische sector. Naast Gerber zijn ook Alexander Beck van 'Vorstand der Assoziation Ökologischer Lebensmittelhersteller' en jan Plagge van Bioland vertegenwoordiger van Duitsland in de IFOAM EU Group.

Na twaalf jaar in functie, doet Thomas Dosch afstand van deze functie. De drie vertegenwoordigers bedanken hem voor zijn jarenlange inzet en de waardevolle bijdrage die hij geleverd heeft. Hij heeft volgens hen een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en het succes van de vertegenwoordiging van de biologische sector in Brussel.

Gerber kijkt uit naar zijn nieuwe taak. "Dit stelt ons nog beter in staat om de mening van de Duitse biologische sector aan de IFOAM EU Group duidelijk te maken."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven