Derde keer op rij

De Groene Weg Nijmegen wederom biologische slagerij van het jaar

De Groene Weg-slagerij Bas Derksen is gisteravond uitgeroepen tot 'Beste Biologische slagerij van het jaar'. Dezelfde titel won de slager uit Nijmegen ook al in 2009 en 2010. De bekendmaking van de titel vond plaats tijdens de door Vleesmagazine georganiseerde Verkiezing Slagerij van het jaar. De slager ontving de trofee uit handen van topkok Pierre Wind.

Unieke prestatie

Het is voor de eerste keer in de geschiedenis van de verkiezing dat de titel drie keer achter elkaar naar dezelfde slagerij gaat. De slager is dan ook 'supertrots'. "Het totaalplaatje klopt en klanten voelen zich prettig bij ons in de winkel", aldus Bas Derksen. In plaats van op de lauweren te gaan rusten, hebben de slager en zijn team alweer een nieuw doel vastgesteld. Volgend jaar wil De Groene Weg slager eindigen in de top acht van beste slagerijen in Nederland.Juryrapport

In het juryrapport roemt de slagerij, die gevestigd is aan de Groenestraat 189 in Nijmegen, om zijn frisse en moderne uitstraling, het brede assortiment en de gedrevenheid van de ondernemer en het team. De jury is met name te spreken over de fijne en warme koopsfeer.
 

De Groene Weg slagerijen

De Groene Weg slagers maken zich al dertig jaar sterk voor lekker, natuurlijk vlees. Vlees gezond van oorsprong noemen ze dat. De Groene Weg-slagers verkopen uitsluitend vleesproducten die afkomstig zijn van de biologische landbouw. De gehele keten is in eigen regie, vanaf de biologische boerderijen die de dieren exclusief aan De Groene Weg leveren tot aan de winkel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven