Stemmen kan de hele maand

Finalisten eco-webshop van het jaar verkiezing bekend

De website EcoGoodies.nl organiseert dit jaar voor het eerst de eco-webshop van het jaar verkiezing. De bezoekers van EcoGoodies kunnen op de website stemmen welke duurzame webwinkel zij de beste van 2011 vinden. Na de nominatieronde waarin elke duurzame webwinkel kon worden genomineerd, zijn nu de twintig finalisten bekend.

In de stemronde kunnen bezoekers de hele maand november op hun favoriete eco-webshop van 2011 stemmen. EcoGoodies wil hiermee extra publiciteit geven aan duurzamer consumeren en betrekt daarbij haar eigen bezoekers. Shops die de finale gehaald hebben, zijn onder andere kledingwebwinkels watMooi en de Groene knoop, de natuurlijke cosmetica van Shizo, de fair trade woon-accessoires van FAIRyGOOD en duurzaam kinderspeelgoed van PuurSpeelgoed.

De webwinkel die zich straks eco-webshop van 2011 mag noemen, wordt op 1 december bekendgemaakt. De hele maand december zal deze webwinkel extra publiciteit krijgen op EcoGoodies.nl. Daarnaast krijgt de winnaar een gratis advertentie op EcoGoodies en eenmalig website- en social media advies van internetbureau GuruWorks, de oprichter van EcoGoodies.
 
Klik hier voor meer informatie en om te stemmen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.