BioBandits ook bij MarQt verkrijgbaar

De biologische sauzen, dressings en mayonaises van BioBandits bv zijn binnenkort ook bij MarQt in Amsterdam en Haarlem verkrijgbaar. Ondanks het korte bestaan van deze nieuwe biologische producent raakt de website al aardig gevuld met verkoopadressen. Mede door samenwerkingen met diverse groothandels (o.a. Voets voor de delicatessenmarkt en zowel Natudis als Udea voor de biologische markt) verloopt de distributie erg goed.

"De lijst met verkooppunten groeit gestaag en mede door demodagen bij onder andere Gooody Fooods raakt de (biologische) consument steeds enthousiaster over BioBandits-producten. Ondanks dat het lijkt of we nog in een nazomerperiode verkeren is de website met gebruikstoepassingen inmiddels aangepast naar de winter. Op de website vind je gebruikstoepassingen welke de producten uitstekend laten gebruiken bij diverse wintergerechten of als smaakmaker bij mooie gerechten voor de feestdagen", vertelt Pieter Bas Alferink.Naast de Nederlandse consument zijn de producten inmiddels ook verkrijgbaar voor consumenten in België, Duitsland, Denemarken, Groot Brittannië en Griekenland. Daarnaast heeft BioBandits zich onlangs gepresenteerd op de Anuga in Duitsland. "De reacties op de beurs waren overweldigend met interesse vanuit alle delen van de wereld zal de website straks nog meer landen en wellicht nog meer talen bevatten. Daarnaast wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten welke de naam BioBandits met trots mogen dragen, de lancering hiervan kan voorjaar 2012 verwacht worden."

Al met al is BioBandits erg tevreden over de ontwikkeling in het eerste halfjaar, de basis voor de toekomst.

Voor meer informatie: Pieter Bas Alferink, 038 2303942, www.biobandits.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.