Volgend jaar feest rondom 25-jarig bestaan

Meer exposanten dan ooit op Bodan Hausmesse

De elfde Bodan Hausmesse heeft met 180 exposanten een recordaantal exposanten getrokken. Er waren vooral veel verse producten te zien. Voor de vijfde maal op rij werd de beurs in Friedrichshafen gehouden. In hal 5B van 'Messe Friedrichshafen' was het zondag 30 oktober lekker druk.

Sascha Damaschun, verkoopleider bij 'Bodan-Großhandel für Naturkost GmbH', gaf meer informatie over de stijgende vraag naar bio-producten. Zo is de omzet in 2010 tot 53 miljoen euro gestegen. Dit betekent een stijging van elf procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Het aanbod bestaat inmiddels uit zo'n 12.000 producten, waarvan zestig procent verse producten zijn. "De vraag is nog altijd stijgende", merkt hij op. Het klantenbestand van Bodan is met vijf procent gegroeid. Mede daarom zal de onderneming volgend jaar haar werkgebied uitbreiden op het industrieterrein van Überlingen.


Dr. Christian Eichert, Michael Beer en Horst Müller proosten op een succesvolle Hausmesse

De biologische levensmiddelengroothandel Bodan is in 1987 opgericht. Oprichter Horst Müller gaf daarom in zijn openingstoespraak aan dat volgend jaar een klein feestje op de planning staat.

Bron: Schwaebische.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven