Diverse Oostenrijkse biologische producenten presenteren hun producten op BioFach Japan 2011 in Tokyo. Deze beurs staat vanaf vandaag tot en met 3 november op het programma. Voor de derde keer is er een gezamenlijke stand, hierin presenteren acht Oostenrijkse exposanten zich. In de stand van 84 vierkante meter worden onder meer biologische wijn, thee, kruiden, groenten, snacks, azijn en mosterd getoond. De meeste bedrijven worden al vertegenwoordigd door lokale distributeurs.
De vraag naar veilig voedsel is nu sterker dan ooit in Japan. Consumenten zijn op zoek naar betrouwbare, natuurlijke producten. Omdat slechts 0,6 procent van het areaal in Japan bio-gecertificeerd is, wordt het merendeel van de biologische producten geïmporteerd. Hierdoor zijn er grote mogelijkheden voor Oostenrijkse bio-exporteurs.
Op de BioFach Japan staan dit jaar 250 exposanten, en er worden rond de 15.000 vakbezoekers verwacht - waarvan ongeveer de helft uit het buitenland. De tentoonstellingsruimte beslaat 6.000 vierkante meter.

Abonneren
Vacatures
- Agrarisch medewerker - Veredeling
- Logistiek Medewerker Groenten en Fruit
- Teler - Teeltspecialist - Hoofd Teelt - Head Grower
- Teamleider Productie
- Productiemedewerker
- Medewerker Sales Support
- Teeltspecialist
- Crop Manager Vollegrond Noord-Frankrijk
- Transportplanners Export
- Verkoper Buitendienst
Top 5 - gisteren
- Kleurrijke spaaractie om de bloemetjes buiten te zetten
- Oeroude fruitsoorten verwerkt in nieuw multi-toepasbaar drankje
- Melkveehouders plantten 20.000 bomen voor gezonde koeien, biodiversiteit en klimaat
- Nieuwe eigendoms- en pachtvormen voor landbouwgrond: Een stimulans voor een meer grondgebonden melkveehouderij?
- Gespreksavond over duurzaam voedsel met bio-boer Henk Klompe: 29 maart in Dronten
Top 5 - afgelopen week
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Radicaal, biologisch en dynamisch
- Cornelis Mosselman zamelt geld in om producten te doneren aan Voedselbank
- Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
Top 5 - afgelopen maand
- Wetenschappelijke studie toont aan dat synthetische bestrijdingsmiddelen gevaarlijker zijn dan natuurlijke middelen
- Vogelgriepvaccin stapje dichterbij
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-20 Gespreksavond over duurzaam voedsel met bio-boer Henk Klompe: 29 maart in Dronten
- 2023-03-20 Symposium 'Mooi Hogeland!? – samen werken aan herstel van biodiversiteit': 15 april
- 2023-03-17 Fotoreportage: Consumentengedrag onder de loep tijdens BioAcademy Kennis & Inspiratiedag 2023
- 2023-03-16 Fine Food Festival brengt ruim 40 leveranciers samen
- 2023-03-15 Webinar Aptean & Rabobank, 22 maart
- 2023-03-15 AGF Trendcafé op 21 maart op winkelbezoek in Venlo en Düsseldorf
- 2023-03-14 Wethouder steekt handen uit de mouwen op biologische schapenboerderij
- 2023-03-09 BioAcademy Kennis & Inspiratiedag op 16 maart in Driebergen
- 2023-03-09 Dit zijn de winnaars van de Best New Product Awards Biofach en Vivaness 2023
- 2023-03-08 Horecabeurs Goes weer goed op de kaart in 2023
- 2023-03-08 Biologische kasgroententelers doen mee aan Kom in de Kas 2023
- 2023-03-07 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond? - vanavond derde debat in Haarlem
- 2023-03-07 Geslaagd seminar over biologische uien
- 2023-03-07 Mee naar Hong Kong, Anaheim of Madrid? Uiterste inschrijfdata vakbeurzen komt dichtbij
- 2023-03-03 Leerlingen presenteren duurzaamheidsadviezen op DID-IT-boerderij
- 2023-03-02 3 maart: Studiedag vrije veredeling versus F1-hybride en CRISPR-Cas
- 2023-02-24 Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
- 2023-02-24 Duurzaamheid gaat het verschil maken in de foodsector
- 2023-02-23 Masterclasses tijdens jubileumeditie ViniBio
- 2023-02-22 Hoeve Biesland en Huiberts Biologische Bloembollen in de race voor Agrarisch Ondernemer van het Jaar