Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oostenrijkse bedrijven presenteren zich gezamenlijk op BioFach Japan

Diverse Oostenrijkse biologische producenten presenteren hun producten op BioFach Japan 2011 in Tokyo. Deze beurs staat vanaf vandaag tot en met 3 november op het programma. Voor de derde keer is er een gezamenlijke stand, hierin presenteren acht Oostenrijkse exposanten zich. In de stand van 84 vierkante meter worden onder meer biologische wijn, thee, kruiden, groenten, snacks, azijn en mosterd getoond. De meeste bedrijven worden al vertegenwoordigd door lokale distributeurs.

De vraag naar veilig voedsel is nu sterker dan ooit in Japan. Consumenten zijn op zoek naar betrouwbare, natuurlijke producten. Omdat slechts 0,6 procent van het areaal in Japan bio-gecertificeerd is, wordt het merendeel van de biologische producten geïmporteerd. Hierdoor zijn er grote mogelijkheden voor Oostenrijkse bio-exporteurs.

Op de BioFach Japan staan dit jaar 250 exposanten, en er worden rond de 15.000 vakbezoekers verwacht - waarvan ongeveer de helft uit het buitenland. De tentoonstellingsruimte beslaat 6.000 vierkante meter.




Publicatiedatum: