Biologisch wildvlees bij Whiskyproeverij in Brasserie De Holle Boorn

Op vrijdagavond 11 november zal bij Brasserie De Holle Boom weer de jaarlijkse Whiskyproeverij plaatsvinden. Dit jaar zal de avond worden gecombineerd met een whiskyproeverij en zal er een 4-gangen menu worden geserveerd.

Eigenaar Marco Kramer: "We hebben er dit jaar voor gekozen om de wild & whisky avond te combineren. De smaken van de verschillende whisky's kunnen prima samen met de wildgerechten." Nieuw is dat al het wild biologisch is en uit Nederland afkomstig. Het vlees zal worden geleverd door de biologisch slagerij van Ton Molenaar uit Amersfoort. Deze slagerij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een voorlopen op dit gebied met vlees met een Eko-keurmerk. Voor niet wild liefhebbers kan het menu worden aangepast.

De avond zal muzikaal op de gitaar worden ondersteund door 'Ierse' troubadour André Uitgeest. André is al 17 jaar leadzanger van de Ierse folkband Dockside. Op deze avond zal hij voornamelijk Ierse muziek ten gehore brengen, maar zijn repertoire is veel breder. Van folk tot pop, van jazzy tot blues, van Brel tot Boudewijn de Groot.

André: "Ik probeer de sfeer van zo'n avond aan te voelen en mijn nummer daarop af te stemmen. Gezien mijn lange carrière met Ierse bands en het feit dat er een whisky proeverij is, zullen deze avond Ierse nummers de boventoon voeren."

Klik hier voor meer informatie.

Bron: VeenendaalseKrant

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.