Biologisch wildvlees bij Whiskyproeverij in Brasserie De Holle Boorn
Eigenaar Marco Kramer: "We hebben er dit jaar voor gekozen om de wild & whisky avond te combineren. De smaken van de verschillende whisky's kunnen prima samen met de wildgerechten." Nieuw is dat al het wild biologisch is en uit Nederland afkomstig. Het vlees zal worden geleverd door de biologisch slagerij van Ton Molenaar uit Amersfoort. Deze slagerij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een voorlopen op dit gebied met vlees met een Eko-keurmerk. Voor niet wild liefhebbers kan het menu worden aangepast.
De avond zal muzikaal op de gitaar worden ondersteund door 'Ierse' troubadour André Uitgeest. André is al 17 jaar leadzanger van de Ierse folkband Dockside. Op deze avond zal hij voornamelijk Ierse muziek ten gehore brengen, maar zijn repertoire is veel breder. Van folk tot pop, van jazzy tot blues, van Brel tot Boudewijn de Groot.
André: "Ik probeer de sfeer van zo'n avond aan te voelen en mijn nummer daarop af te stemmen. Gezien mijn lange carrière met Ierse bands en het feit dat er een whisky proeverij is, zullen deze avond Ierse nummers de boventoon voeren."
Klik hier voor meer informatie.
Bron: VeenendaalseKrant