"Erg flexibel, kunnen snel wisselen in afvullen"

Nu ook bio-vruchtensappen onder Vorselaars-label

Tholen - Vorselaars Vruchtensappen en Frisdranken BV heeft al meer dan een halve eeuw ervaring met het afvullen van vruchtensappen. Sinds 2005 vult Vorselaars ook biologische sappen af. Vorselaars speelt hiermee in op de vraag van klanten. "Diverse klanten vroegen ons of wij dit ook zagen zitten", vertelt Elly Vorselaars.

Het familiebedrijf heeft een jarenlange ervaring. Het bedrijf is in 1940 opgericht en in de jaren zestig begonnen met het afvullen van vruchtensappen. Vorselaars gaat nu ook onder eigen naam biologische sappen afvullen. "We hebben hier een speciaal bio-etiket voor laten maken, en zijn er helemaal klaar voor."

Vorselaars is heel erg flexibel, omdat het om een wat kleiner bedrijf gaat. "Wij kunnen heel snel onze productielijnen wisselen. Het komt maar zelden voor dat we één dag met hetzelfde product bezig zijn." Ze verbazen zich soms over wat voor sappen klanten aanleveren. "Er zitten heel aparte dingen tussen, wij leren wat dat betreft ook nog steeds bij."

Bij Vorselaars worden steeds meer biologische sappen afgevuld. "De vraag hiernaar neemt duidelijk toe." Ze hebben ook veel waardering voor de biologische teeltwijze. "De telers besteden erg veel zorg aan de teelt. We zijn erg onder de indruk van het respect waarmee biologische producten behandeld worden."

Voor meer informatie:
 
Elly Vorselaars, 013 5839292, www.vorselaars.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven