Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lezing over Nesef oliën in Breda

Zaterdag 5 november wordt in Breda een lezing over Nesef oliën gehouden. "Dit is een serie van vijf oliën, die op een vriendelijke en subtiele manier je eigen kwaliteiten ondersteunen. De olie werkt haast ongemerkt, maar heel krachtig en is heel makkelijk zelf te gebruiken. Nadat je heel je lichaam ermee ingesmeerd hebt begint de reinigende werking, die minimaal drie maanden tot maximaal een jaar aanhoudt", vertelt therapeute Mireille van Es, die zelf erg enthousiast is over de olie.
 
De olie is van biologische kwaliteit, maar heeft geen ekokeurmerk. De ontwikkelaar, Alexandra Steverink, zal de lezing geven (zaterdag 5 november, van 20:00 tot 22:30 uur). Deze zal plaatsvinden bij Zuiderlicht, aan de Kloosterlaan 138A in Breda. De toegang is gratis.
 
Voor persoonlijk advies is vooraf inschrijven noodzakelijk:
 
Alexandra Steverink: info@nesef.com, 0575 549819, Mireille van Es: mireillevanes@telfort.nl, 06 47846477. Voor meer informatie: www.nesef.com
 


 
Publicatiedatum: