Zonnatura introduceert geheel biologische theelijn

Zonnatura, een van de leidende merken van Wessanen Benelux, introduceert vanaf deze week haar geheel biologische thee-assortiment. De lijn bestaat uit de reeds 21 bekende kruidentheeën en groene theeën, nu volledig biologisch, in nieuwe, FSC-gecertificeerde verpakkingen. De lancering gaat gepaard met een reclamecampagne waarbij mensen op www.zonnatura.nl een gratis sample kunnen aanvragen. De thee van Zonnatura is verkrijgbaar in alle Nederlandse supermarkten.

Niet 'met kruiden' maar 'van kruiden'

De kruidenthee van Zonnatura is geen thee waar kruiden aan zijn toegevoegd, maar een thee die volledig bestaat uit kruiden. Zonnatura kruidenthee is 100 procent puur natuur. Gemaakt met alleen de beste biologische ingrediënten omdat we hiermee de natuurlijke, pure smaak van onze producten optimaal kunnen garanderen. Met het brede aanbod, ingedeeld door middel van kleuren, biedt Zonnatura kruidenthee voor elk moment van de dag. En Zonnatura kruidenthee is niet alleen gezond, maar vooral ook erg lekker.Uitgebreide ondersteuningscampagne

Om de introductie van het vernieuwde thee-assortiment breed te ondersteunen worden diverse middelen ingezet. Behalve in radiocommercials, abri-communicatie en tv bill boarding (sponsoring van Nederlands bekendste soapserie Goede Tijden Slechte Tijden), is Zonnatura ook te vinden op shopping pagina's van diverse bladen en de consumentenbeurs Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs in Utrecht. Verder wordt via social media een free sample actie ingezet en vinden winkeldemonstraties plaats. Consumenten worden via de commercials en social media opgeroepen om via www.zonnatura.nl een gratis sample aan te vragen. Zodat iedereen zelf kan ervaren 'Biologisch dat het lekkerder is'.

Natuurlijk aanbod

Zonnatura staat al meer dan 50 jaar voor lekkere, verantwoorde, 100 procent natuurlijk en biologische producten. Voor producten die passen binnen een gezonde en evenwichtige levensstijl. Daarmee wil Zonnatura de keuze voor biologische, lekkere en verantwoorden producten voor iedereen makkelijker maken. Naast thee bestaat het aanbod van Zonnatura onder meer uit muesli, sappen, rijstwafels, tussendoortjes, broodbeleg en Kikker-kinderproducten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.