Nieuws van TerraSana op Bodan Hausmesse

Naast de verkoop aan Nederlandse winkels en groothandels exporteert TerraSana een groot deel van haar assortiment. Duitsland is onder andere een belangrijk afzetgebied voor TerraSana. Om dit te ondersteunen neemt TerraSana deel aan praktisch alle beurzen in Duitsland.

Zo is TerraSana ook present op 30 oktober op de Bodan Hausmesse in de 'Messe Friedrichshafen', vlakbij Bodensee, een professionele beurshal. Deze beurs is gericht op de klanten van Bodan.

TerraSana showt daar de nieuwe producten, zoals: MAXI-Tubi, een nieuwe drop in een klein displaydoosje. Presenteert zich heel goed naast andere snoepsoorten , op plaatsen waar de consument verleid kan worden tot impulsaankoop, vanwege de aantrekkelijk lage meeneemprijs van de MAXI-Tubi. In Duitsland behoort dit tot het Niedrigpreissortiment.


Verder wordt tijdens de beurs voor BODAN de gehele dropdisplay getoond. Deze display bevat tien verschillende soorten drop. Het geeft een goede uitstraling van de compleetheid van het assortiment en neemt weinig ruimte in beslag.

Nieuw:

  • Kokosmelk 200 ml. Ideaal als men het slechts voor één maaltijd wil gebruiken. Deze kokosmelk bestaat voor 80 procent uit kokos, zonder emulgator, de beste prijs/kwaliteitverhouding in bio-kwaliteit.
  • Wafels: de 'look' van de wafels is vernieuwd. De honing-, hazelnoot en moutwafels worden getoond in hun nieuwe verpakking.
  • Mini Caramelwafels: TerraSana heeft ook heerlijke Mini caramelwafels; gevaarlijk lekker
  • Notenpasta met zeezout: op veler verzoek is aan een aantal notenpasta's de zeezout-variant toegevoegd. Pindakaas fijn, Pindakaas crunchy en Tahin; nu alle drie met zeezout.

De Bodan-Hausmesse geeft de mogelijkheid om direct in contact te komen met klanten en om hun reactie te horen.

Voor meer informatie: www.terrasana.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven