SUMM breidt zijn biologisch en fairtrade assortiment uit met ontbijtkoek en introduceert zijn nieuwe product in de Fairtrade Week door op 600 Albron-locaties een proeverij te organiseren.
SUMM breidt biologisch en fairtrade assortiment uit
Primeur SUMM-ontbijtkoek is voor 100.000 gasten van cateraar Albron
SUMM en cateraar Albron organiseren voor 100.000 restaurantbezoekers een ontbijtkoek proeverij in de Fairtrade Week van 27 oktober t/m 6 november. De koek is van duurzaam zoet- en snackwarenmerk SUMM. Er bestond nog geen biologisch geproduceerde ontbijtkoek met ingrediënten uit eerlijke handel.
SUMM breidt zijn biologisch en fairtrade assortiment uit met ontbijtkoek en introduceert zijn nieuwe product in de Fairtrade Week door op 600 Albron-locaties een proeverij te organiseren.
SUMM breidt zijn biologisch en fairtrade assortiment uit met ontbijtkoek en introduceert zijn nieuwe product in de Fairtrade Week door op 600 Albron-locaties een proeverij te organiseren.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards