Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voedingswaar.nl is meer dan een biologische winkel

Ze verkopen biologische producten, maar zijn meer dan een winkel. "Wij adviseren mensen over gezonde voeding", vertelt ondernemer Martijn Gevers Deynoot. Met compagnon Annette de Wijs is hij onlangs neergestreken aan de Heemsteedse Binnenweg met de winkel Voedingswaar.nl.

In eerste instantie lijkt hun zaak een winkel in biologische producten. Naast eigen gebakken brood (zonder tarwe maar met spelt) en bakproducten, muffins, sappen, wijn, koffie, thee, pasta's en ontbijtproducten, worden ook diverse plantenextracten verkocht als middel tegen diverse aandoeningen.

Martijn (42) heeft een lange staat van dienst in de horeca. Zo'n elf jaar geleden begon hij een online- groothandel in gezond speltmeel en bakmixen. Nu heeft hij ook de winkel in Heemstede. "De opzet van Voedingswaar.nl is om mensen gezond te maken en te houden", stelt Martijn. Daarom leggen Martijn en zijn collega Annette zich toe op het adviseren en begeleiden van klanten.

Bron: IJmuider Courant
Publicatiedatum: