Spaar voor allerlei kaasattributen

Kaas- en wijnweken bij Natuurwinkel en GooodyFooods

Klanten kunnen de komende zes weken uitgebreid genieten van biologische kaas en wijn in de Natuurwinkel en bij GooodyFooods. Tijdens deze weken presenteren de winkelformules van Wessanen Benelux een extra breed, smakelijk en voordelig assortiment van kazen en wijnen uit verschillende landen. Bovendien kunnen klanten sparen voor allerlei handige kaasattributen, zoals messen, raspen en schaven. En natuurlijk zijn er speciale recepten verkrijgbaar met combinaties van kaas en wijn.Om bij de naderende wintertijd de gezelligheid in huis te halen, hebben de kaasspecialisten van Wessanen Benelux uit verschillende landen de mooiste kazen geselecteerd. Kazen uit onder meer Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Zwitserland en natuurlijk Nederland. Er zijn harde en zachte kazen, rode en witte schimmelkazen. En allemaal te combineren met mooie biologische wijnen. Zo is er Remeker, die uitsluitend is gemaakt van Jersey koeienmelk, en Biopracht die is gemaakt van Holsteiner koeienmelk. In de week voor Sinterklaas bieden de winkels een selectie van uitsluitend slow food kazen.

Peter van der Schoot, Business Unit Manager van Wessanen Benelux-onderdeel Kroon biologische verswaren, zegt: "Veel consumenten zijn op zoek naar smaakvolle combinaties tussen wijn en kaas. De medewerkers van de Natuurwinkel en GooodyFooods kunnen hierover goed advies geven. Om het voor de klant extra makkelijk te maken, hebben we voor iedere kaas een smaakkaart beschikbaar met een recept en een suggestie welke wijn er het beste bij past. Met alle producten en bijbehorende informatie wordt het bijvoorbeeld leuk om thuis een kaas & wijn proeverij te organiseren."

Voor de biologische wijnen heeft Wessanen Benelux een selectie gemaakt uit de landen Italië, Frankrijk, Zuid-Afrika, Chili en Argentinië. Bij de selectie ervan was ook de bekende wijnschrijver Nicolaas Klei betrokken. Stuk voor stuk zijn het zuivere wijnen van biologisch geteelde druiven. De smaken zijn niet gestandaardiseerd met synthetische kunstgrepen, waardoor de natuur echt te proeven is.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.