Eenvoudig, effectief, diep reinigend en puur

Konjac spons: de nieuwe en veilige manier van gezicht reinigen

De Konjac-spons is een nieuwe natuurlijke manier van gezicht reinigen met als resultaat een mooie, egale en natuurlijke huid. De spons is honderd procent natuurlijk en gemaakt van de wortel van de Konyakku plant. Nieuw in Nederland, maar al eeuwen bekend in Japan, Korea en China en nu een nieuwe rage in Amerika en Engeland. Er zijn zes verschillende sponzen, voor elk huidtype één.

De originele Konjac-spons is een natuurproduct en bestaat uit plantenwortels van de Konnyaku plant. In Japan word de Konjac-spons al eeuwen gebruikt voor het reinigen van de gevoelige (baby)huid. Inmiddels is de spons in heel Azië een veelgebruikt product, met name ook door volwassenen.

De zachte textuur van de spons verwijdert dode huidcellen, terwijl het de huid revitaliseert en mooi zacht en glanzend maakt. De Konjac spons is honderd procent natuurlijk, kleurstofvrij, zonder toevoegingen, biologisch afbreekbaar, daarnaast duurzaam, milieuvriendelijk en een natuurlijke vochtinbrenger.Ecobeautyshop: bio-cosmetica van veilige en natuurzuivere ingrediënten

De vraag vanuit bewust levende gebruikers naar natuurlijke huid- en haar verzorgingsproducten, make-up en parfum word steeds groter. Ecobeautyshop levert cosmetica voor vrouwen, mannen en kinderen die op zoek zijn naar veilige en natuurzuivere producten. Zij hebben een huidprobleem of willen door een dagelijkse verzorging met gezonde producten voor gezicht, lichaam- en haar er gewoon goed uitzien en zich prettig voelen.

De expertise en ervaring van het Ecobeautyshop-team zorgt er voor dat alleen die producten en merken worden geselecteerd die goed zijn voor mens en natuur. Daarbij wordt streng gelet op de aanwezigheid van een biologisch certificaat of betrouwbare onderzoeksresultaten die hierop aansluiten. De producten zijn natuurlijk en zuiver omdat ze van biologische oorsprong zijn en daarom geen insecticiden en pesticiden bevatten.

Bestellen en informatie via www.ecobeautyshop.nl

Op de website kan men bestellen maar het is ook een bron van informatie, kennis en advies over de aanschaf en het gebruik van gezonde cosmetica. Over producten, herkomst en de werking van natuurlijke ingrediënten op het gebied van huidverzorging. En over de verschillende huidtypes en huidproblemen en de toepassing van daarvoor geschikte producten.

De Ecobeautyshop wil iedereen graag op weg helpen naar die veilige producten die helpen er goed uit te zien.

Voor meer informatie: info@ecobeautyshop.nl, www.ecobeautyshop.nl, of neem contact op met Ans Becks: 0413 310718, 06 20486982.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven