Kasteel Woerden serveert van 14 t/m 20 november een Puur Menu

Tijdens de Puur Restaurant Week kan men bij Kasteel Woerden in Woerden genieten van een Puur Menu met zoveel mogelijk biologisch, fairtrade en duurzame vis. Kasteel Woerden werkt consequent met een groot deel biologische streekproducten. In deze week wordt ook nog eens de nadruk op fairtrade gelegd.

Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. "Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit", aldus Ramon Beuk ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Deze week wordt georganiseerd door Puur! uit eten: dé duurzame culinaire gids, Stichting Max Havelaar: het keurmerk voor fairtrade en MSC: de organisatie voor duurzame visserij.

Hoe kun je een Puur Menu reserveren? Zoek via www.puurrestaurantweek.nl een restaurant in de buurt, elke chefkok stelt een eigen Puur Menu samen. Reserveer voor 'Puur Genieten' tijdens de Puur Restaurant Week via info@kasteelwoerden of telefonisch 0348-436000 het Puur Menu. Alle deelnemende restaurants zijn te vinden op www.puurrestaurantweek.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven