"Het belang van de klant staat voorop"

Verantwoorde maatwerkmeubelen bij Ooyenbargh Interieurhoeve

Tholen - Ooyenbargh Interieurhoeve levert maatwerkmeubelen en gaat op een duurzame manier met mensen en materialen om. Carina benadrukt dat het voor haar heel belangrijk is om integer zaken te doen. "Het belang van de klant staat echt voorop. Ik vind het ook altijd een eer als mensen ervoor kiezen om met ons zaken te doen, daar moet je dan ook naar handelen."
 
De meubelen bestelt ze bij zo'n vijftig leveranciers van maatwerkmeubelen van over de hele wereld. Een bevriende gediplomeerde restaurateur past de meubelen waar nodig nog verder aan. Ooyenbargh Interieurhoeve is gevestigd in een authentieke stolpboerderij uit 1884 in Noord-Holland. Daarin is ook een overzicht van de verkrijgbare meubelen te zien. "Daar hebben we alle ruimte voor op de vier verdiepingen, in totaal 1500 vierkante meter."
 
Ze geeft aan dat er vaak meer achter een simpele bestelling zit. "Als iemand een nieuwe tafel bij je bestelt, wil dit niet zeggen dat ze ook echt een nieuwe tafel willen. Onlangs heb ik een mevrouw geholpen die noodgedwongen een grotere tafel dacht te moeten kopen. Ze was erg gehecht aan de tafel, maar deze was niet groot genoeg meer voor haar, haar kinderen en de kleinkinderen. Dit hebben we opgelost door de tafel te voorzien van aansteekbladen."
 


In de service van Ooyenbargh Interieurhoeve is ook de uitprobeerservice inbegrepen. Klanten mogen de meubelen een week of veertien dagen uitproberen. "Op die manier kunnen ze exact bepalen of er nog iets aan gewijzigd moet worden, voordat ze de definitieve bestelling plaatsen. We leveren dus echt service op maat, de wens van de klant staat voorop."
 
Dit laatste is iets wat Carina vaak mist bij winkeliers. "Het is de taak van de winkelier om klanten op eventuele problemen attent te maken. Bijvoorbeeld dat de eettafelstoelen niet goed zullen passen door de dwarsbalk van de tafel." Ze geniet echt van haar werk. "Het is heel leuk, en een uitdaging om met alle verschillende firma's het maatwerk te leveren."
 
Het maatwerk maakt de meubelen volgens Carina nog duurzamer. "Als je er helemaal blij mee bent, doe je er ook langer mee." Boven alles gaat het haar dus om ethisch handelen, op een verantwoorde en eerlijke manier met mensen omgaan. "Ik vind dat iedereen dat moet doen." Het bedrijf bestaat dit jaar overigens 35 jaar.

Voor meer informatie:
 
Carola de Wit-Schoorl
Ooyenbargh Interieurhoeve
Grote Sloot 137
1754 JD Burgerbrug
0224 561259
www.ooyenbargh.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven