Naast bio-brood ook twee-sterrenvlees in The Green Range-sandwiches

Met veel genoegen kan Sanday’s melden dat vóór 2012 alle The Green Range-producten belegd zijn met ten minste 2-sterren vleeswaren. "Met The Green Range doen we een nieuwe stap in de evolutie van onze Sandwiches", aldus de producent.

De eerste sandwiches die acht jaar geleden uit de keuken van Sanday’s kwamen zaten al in een kartonnen en volledig afbreekbare verpakking. "Door constant open te staan voor nieuwe ideeën en actief in gesprek te blijven met producenten en leveranciers streven we er naar om het milieu zo veel mogelijk te ontzien."

"Het volledig biologische sandwich- en paninibrood dat we voor The Green Range gebruiken is niet van de ene op de andere dag tot stand gekomen. Naast onze idealen kunnen we de smaakverwachting van de consument natuurlijk niet in de wind slaan. Na vele testmomenten en aanpassingen is het dan toch gelukt. Onze volgende stap is om zoveel mogelijk nare E-nummers uit de ingredienten te mijden. Moeilijk maar op termijn wel haalbaar."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.