"Hottie Sambal echt op de kaart gezet"

Winnares smakelijkste product van 2010 blij met exposure

De finalisten voor De Smaak van NL zijn bekend. In de verkiezing gaat het om het lekkerste product van Nederlandse bodem. Dit jaar staan smaak en duurzaamheid helemaal centraal. De wedstrijd is een initiatief van het Syntens Innovatiecentrum, Taskforce Multifunctionele Landbouw en Foodlog.nl. Vanaf dinsdag 1 november kan gestemd worden op de finalisten. Er worden een publieks- en juryprijs uitgereikt. De winnaars worden dinsdag 22 november bekendgemaakt.

In 2010 won de Hottie Sambal van Sita Danser. "Exposure, dat is het belangrijkste wat het me heeft opgeleverd", zegt de winnares. "Het is geweldig en ook strelend dat de grootste bedrijven in de foodindustrie mijn product nu kennen, terwijl ik een kleine zelfstandige ben die tot voor kort 17.000 potjes sambal per jaar produceerde."

"Mijn verkoop is nu gestegen, maar wat nog belangrijker is, is dat ik door De Smaak van Nederland veel waardevolle contacten op heb gedaan. Ik weet nu sneller de juiste personen te vinden en heb bovendien Hottie Sambal echt op de kaart gezet."

Bron: Horeca Entree

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven