Wijnen op maat bij Vers@wijn

Vers@wine voorziet in topwijnen en geschenken. Ze gaan voor betaalbaar met oog voor het behoud van mens en natuur. "Wij willen onze kinderen de mooie natuur doorgeven, zodat ook zij kunnen genieten van de kleine en mooie dingen in het leven. Vandaar dat onze focus ligt op wijnen en materialen welke volledig milieuvriendelijk en verantwoord zijn", licht Rico Potter toe.

Op de website www.versawine.nl kunnen bezoekers gemakkelijk navigeren naar Uw wijn, met eenvoudige en duidelijke omschrijvingen vinden zij dan de smaak die bij hen past.

Vers@wine proeven

"Eind oktober kunt u de wijnen proeven, tijdens een bijzondere proeverij; met andere bedrijven en personen uit geheel Nederland. Net als vorig jaar is Carmen Stevens (Master of Wine/wijnmaakster) van AMANI, Zuid Afrika een hele week bij ons. Zij zal u tijdens de proeverij meer vertellen over de achtergronden van de wijn en de verschillen tussen de wijnen onderling." De wijnen van AMANI zijn voor 98 procent biologisch en zelfs bijna bio-dynamisch.

Zakelijke kansen

Ook dit jaar heeft Vers@wine weer een aantal relatiegeschenken geselecteerd. Wijnen met een persoonlijke boodschap en topwijnen voor medewerkers of zakenrelaties. Kijk op de site voor de verschillende mogelijkheden of bestel direct via contact@versawine.nl.

Op maandag 31-10 en dinsdag 01-11 is er nog ruimte om bij geïnteresseerden op kantoor langs te komen voor een 'corporate tasting'. "Samen met de wijnmaakster van AMANI kunt u dan verschillende wijnen zien en proeven. Hier zullen we ook de mogelijke verpakkingen tonen."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven