Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trotse kinderen met zelfgemaakte Rootz-fruitsmoothies in EkoPlaza

Een trots meisje houdt haar Rootz flesje stevig vast. Achter haar is een vriendinnetje nog bezig fruitsmoothie te maken. Appelen in vieren snijden en samen met bessen gaan ze in de blender. Blender aan. "Wat een mooie kleur wordt het." Dan uit de blender als pure Rootz het flesje in. Dopje erop draaien en klaar. Kinderen vinden het leuk zelf van begin tot eind een product te maken. Dat is wat Rootz wil bereiken dat kinderen het begin en het eindresultaat zien van een product.



Rootz doet in vijf EkoPlaza's en op landgoed Op Hodenpijl, Midden-Delfland (de roots van Rootz) voor aan kinderen hoe ze zelf Rootz kunnen maken. De kinderen maken eerst een etiket voor de etiketontwerpwedstrijd. Deborah: "Ze willen graag winnen want vriendjes en vriendinnetjes zien dan het etiket op de flesjes in de winkel." Dat Hockeykampioene Fatima Melo de Moreira de winnende etiketten kiest dat zegt kinderen niets maar dat komt wel bij de onthulling van de winnende in een EkoPlaza op 26 november. Fatima maakt thuis zelf verse fruitsmoothies, zij mixt graag wortel, appel, gember. "Dat vind ik zelf ook lekker en is van ingredienten van Nederlandse grond, op de gember na. Misschien wordt dat wel de vijfde smaak voor Rootz."

De etiketontwerpwedstrijd vindt nog plaats op:

  • Zaterdag 22 oktober in EkoPlaza Grote Marktstraat, Den haag
  • Zondag 23 oktober op landgoed Op Hodenpijl, Rijkstraatweg 20-22, Schipluiden
  • Zaterdag 29 oktober in EkoPlaza Twijnstraat, Utrecht
Publicatiedatum: