Pur Natur, een wolkje biologische room voor alle gerechten

De nieuwe roomproducten van Pur natur zijn erg geschikt om gerechten een extra touch te geven. Pur Natur verse room 38 procent en Pur Natur zure room 30 procent zijn het ideale biologische ingrediënt voor alle gastronomische bereidingen, soepen, warme sauzen, salades, dipsauzen en delicatessen. Breng er in een handomdraai koude en warme gerechten mee op smaak.

Van nature lekker

De verse room 38 procent van Pur Natur is room met een lekkere smaak, terwijl de Pur Natur zure room 30 procent fris is en zorgt voor een zachte smaak.

De kleine potjes van 200 ml waarin de zure room 30 procent verkrijgbaar is, zijn erg praktisch in gebruik. De verse room 38 procent is te verkrijgen in 200 ml en in een handig hersluitbare verpakking van 1 liter.

De nieuwe roomproducten van Pur Natur zijn vanaf oktober 2011 beschikbaar.


Over NV Pur Natur

NV Pur Natur, een familiebedrijf gesitueerd aan de voet van de Vlaamse Ardennen, staat garant voor kwaliteitsproducten onder de merken Pur Natur en Mik. De Pur Natur yoghurt en verse kazen genieten een ongeëvenaarde smaakbeleving op basis van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten.

Voor meer informatie: www.purnatur.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven