Voedwel organiseert cursus 'Koken met peulvruchten'

Natuurvoedingskundige Ineke Fienieg organiseert sinds dit najaar maandelijks een kookcursus over verschillende thema's uit de natuurvoedingskeuken. Eind deze maand staat er een kookcursus met peulvruchten op het programma. En in november hoopt Ineke een cursus met seizoensgroenten te geven.

Koken met peulvruchten

Peulvruchten hebben een belangrijke plaats in de natuurvoedingskeuken. Ze zijn bovendien onmisbaar in een vegetarisch of veganistisch dieet. Ze bevatten veel vitamines, mineralen, eiwitten en voedingsvezels. Niet iedereen kan peulvruchten waarderen of goed verteren.

In deze cursus maken deelnemers kennis met veel peulvruchten en producten hiervan. Maar ook gaan de deelnemers aan de slag om te leren hoe peulvruchten goed verteerbaar en smakelijk klaargemaakt kunnen worden. Of waarmee ze moeten beginnen en waarop ze moeten letten wanneer de spijsvertering nog wat moeite heeft met bruine bonen.Vrijdag 28 oktober 2011 van 9:30-12:30 uur, inloop in ontvangst vanaf 9:00 uur. In het kooklokaal van het Vorstelijk Complex, Prinses Beatrixlaan 2, 3554 JK Utrecht (Zuilen). Minimaal aantal deelnemers is vijf, maximaal aantal deelnemers tien.

Kosten zijn 35 euro per persoon. Aanmelden: info@voedwel.nl

Voedingsadvies

Voedwel geeft antwoorden op alle vragen over voeding en kan helpen met een ori├źnterend gesprek en een persoonlijk advies op maat. Kijk voor meer informatie hierover op de website.

Voor meer informatie: www.voedwel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven