Duurzame bonen in designjasje

Koffiemerk Redbeans in nieuwe verpakking

Bij Redbeans vinden ze dat koffie niet alleen heel veel lekkerder kan, maar zeker ook mooier. Daarom heeft het sympathieke koffiemerk uit Almelo alle verpakkingen en de gehele huisstijl een flinke design update gegeven.

Het karakteristieke 'R' logo heeft een prominente rol gekregen, zodat het merk nog makkelijker te herkennen is, en het woordlogo en kleurgebruik zijn hierop afgestemd. Dat duurzame koffie zeker niet stoffig of traditioneel hoeft te zijn wordt getoond met een strak ontwerp dat geheel in lijn is met de minimalistische rood/wit/chroom uitstraling van de Beanmachines; Redbeans' eigen lijn volautomatische espressomachines voor horeca en kantoor.Al zijn de omdoos, bekers, accessoires en verpakking qua uiterlijk volledig vernieuwd, voor de rest blijft alles hetzelfde. De verpakkingen van de koffie zijn volledig recyclebaar en voorzien van een speciaal versventiel dat er voor zorgt dat alle koffie verser-dan-vers de klanten bereikt. En ook de inhoud is wat je van Redbeans mag verwachten: alleen de beste handgeplukte en zongedroogde Arabica bonen!

Redbeans

Redbeans wil heel Nederland helpen aan lekkerdere koffie. Koffie van versgemalen bonen, gezet met de beste apparatuur. Alle Redbeans koffie is gemaakt van handgeplukte Arabica bonen, biologisch geteeld, Fairtrade ingekocht en CO2 neutraal geproduceerd. Redbeans is verkrijgbaar voor op het werk, in de horeca en thuis.

Voor meer informatie: www.redbeans.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven