Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioFach America 2011: goede sfeer, meer bezoekers en nieuwe exposanten

Van 22 tot en met 24 september was Baltimore opnieuw de ontmoetingsplaats voor de biologische sector. De beurzen BioFack America-All Things Organic en Natural Products Expo East vonden parallel aan elkaar plaats. In totaal hebben de beurzen meer dan 20.000 bezoekers. Op de beurs stonden exposanten uit 80 landen, waarmee de internationaliteit opnieuw getoond is.

De organisatoren van de Natural Products Expo, New Hope Natural media, was zeer tevreden over de locatie. "Het besluit om terug naar Baltimore te gaan, is juist gebleken. We hebben zeer positieve feedback ontvangen van exposanten en bezoekers.", zegt Erica Stone.

Ook NürnbergMesse is blij met de positieve ontwikkeling van de beurs. "Meer dan 460 exposanten presenteerden hun biologische producten. We merken ook dat steeds meer bedrijven biologische producten aan hun assortiment toevoegen", reageert Frank Venjakob, directeur International Exhibitions bij NürnbergMesse.

De volgende BioFach America staat gepland voor 20 tot en met 22 september 2012.

Publicatiedatum: