Najaarscampagne Arla Biologisch

Arla geeft opnieuw impuls aan markt voor biologische zuivel

Vandaag begint Arla Foods een zes weken durende campagne om de consumptie van biologische zuivel te stimuleren. Bij aankoop van twee pakken Arla Biologisch kan iedere consument biologisch dineren met 50 procent korting: thuis met een Culinair Verspakket of bij één van de vele biologische restaurants in heel Nederland.

Bij de introductie van Arla Biologisch in april 2010 heeft de zuivelonderneming uit Nijkerk zichzelf tot doel gesteld om de markt voor biologische zuivel in drie jaar tijd te verdubbelen. Nu - na anderhalf jaar - is die verdubbeling al bijna bereikt. Dit blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Nielsen over de omzet van biologische dagverse zuivel in de afgelopen 52 weken.

"De krachtige omzetgroei van biologische zuivel komt van verschillende aanbieders maar wij zijn als grote nieuwkomer de voortrekker geweest in de markt voor biologische zuivel", zegt Louis Rippen, Marketing Director & Innovation van Arla Foods Nederland. "Voor Arla is de enorme groei geen reden om nu maar achterover te leunen. Integendeel, met deze grote najaarscampagne willen we opnieuw een krachtige impuls geven aan de biologische markt."

'Proef de herfst'

Met de campagne Proef de herfst begint Arla vandaag een grote promotieactie die wordt ondersteund met onder meer tv-commercials. Bij aankoop van twee literpakken Arla biologische zuivel krijgt de consument (die de actiecodes invoert op www.arla.nl) naar keuze: het tweede hoofdgerecht gratis bij een van de circa 200 biologische restaurants of 50 procent korting op twee menu's van Culinaireversmarkt.nl. Bovendien maken consumenten automatisch kans op de weekprijs: een compleet diner naar keuze in een van de deelnemende restaurants.

De actie loopt van 17 oktober tot en met 27 november, de kortingen blijven een halfjaar geldig.

Over Arla Foods Nederland

Arla Foods Nederland (440 medewerkers) bestaat uit twee onderdelen: Arla Foods B.V. voor dagverse zuivel uit Nijkerk en Arla Foods amba voor de kaasspecialiteiten uit Scandinavië. De missie is: "Natuurlijke zuivelproducten voor iedereen bereikbaar maken." Arla Foods Nederland is nummer twee in de Nederlandse markt voor dagverse zuivel. Het bedrijf voert sterke merken zoals Friesche Vlag, Arla, Milk & Fruit, Breaker, Arla Apetina en Castello. Naast merkproducten levert Arla Foods Nederland zuivel voor huismerken.

De onderneming is onderdeel van Arla Foods, een zuivelcoöperatie van 8000 melkveehouders in Denemarken en Zweden en de grootste producent van biologische zuivel in de wereld.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.