Aquanoc ECA-water zonder toevoeging van zout

Met trots meldt Reinders Vernevelings- en ontsmettingstechniek (R.V.O.T.) een Aquanox machine te hebben ontwikkeld waarbij het mogelijk is om van alleen onthard leidingwater het ECA-water Aquanox te maken. Toevoeging van zout is niet meer noodzakelijk. De EC-waarde van het Aquanox-water is daardoor minimaal. Dit is voor teelten met recirculatie-systemen, zoals diverse groenten en sierteelten ideaal om stapeling van zouten te voorkomen. Ook voor het verbruik van natriumchloride en/of kaliumchloride is dit financieel en praktisch een voordeel.

Het ECA-water Aquanox kan zowel toegepast worden om mee te geven met het proceswater als worden verneveld als ruimtebehandeling. Er hoeft dus niet meer gewisseld te worden van kaliumchloride voor het druppelen naar natriumchloride voor het vernevelen. Voor de ruimtebehandeling heeft R.V.O.T. een nieuwe, grote vernevelaar die ruim 100 liter Aquanox per uur kan vernevelen.

Neem voor meer informatie contact op met:

Jan Reinders, info@rvot.nl, 0343 411161, 06 53938222
Danny Rood, info@karobv.nl, 0228 563135, 06 51147142

En klik hier om naar de website te gaan.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.