Chocolate fish: naar huis met je kind én een vers bio-maaltijd

Wie kent het niet? Druk op het werk. Rennen en vliegen in de namiddag. Wie haalt de kinderen? Geen tijd om boodschappen te doen. Of gewoon geen zin om nog te koken. Maar tegelijkertijd wil je eigenlijk toch wel een lekkere, gezonde, verse maaltijd op tafel.

Chocolate fish biedt op maandag, dinsdag en donderdag verse biologische dagmenu's met biologische sapjes en bijpassende wijnen. Die men zo vanachter het bureau kan bestellen. Deze verse dagmenu's worden geleverd aan een aantal kinderdagopvang en bso-locaties. Ouders met kinderen op deze locatie(s) kunnen gebruik maken van Chocolate fish. Daarnaast kunnen de maaltijden ook geleverd worden aan bedrijven en/of particulieren, bij een minimale besteding van 50 euro.

Naast verse biologische dagmenu's verzorgt Chocolate fish ook biologische lunches op het werk, of een uitgebreid buffet op feestjes.

Chocolate fish kookt met voornamelijk biologische en dagverse seizoensproducten. De ingredi├źnten komen veelal direct van de biologische boer/slager en van lokale producenten. Daarnaast streeft Cholate Fish ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven