Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BMW i komt met biologisch handreinigingsmiddel

BMW's submerk BMW i komt samen met cosmeticabedrijf Susanne Kaufmann met Purif-i, een biologisch handreinigingsmiddel. Niet voor garages, maar voor de jonge hippe generatie.

BMW i is het duurzame ondermerk van BMW en komt in 2012 met twee elektrische auto's, BMW i8 (sportauto) en i3 (stadsauto). Maar eerst een groene handreiniger, gemaakt van 'actieve' natuurproducten en kruidenextracten.

Dat is de zeep die sinds de Mexicaanse griep veel te vinden is bij drogisterijen op de toonbank en in winkelcentra. Er is geen water nodig om de handen schoon te maken. En het verzacht de huid.

Het Oostenrijkse cosmeticamerk Susanne Kaufmann doet alleen in biologische en natuurlijke producten. En staat als merk ook voor een duurzame toekomst, waarin milieuverantwoord ondernemen en luxe samengaan, bezweert Uwe Dreher, de merk- en marketingmanager van BMW i. "Natuur en technologie versterken elkaar."

Purif-i komt eind dit jaar op de markt in New York, Berlijn en Hong Kong. In New York debuteert de BMW-zeep in november in het BMW Guggenheim Lab.

Meer Duitse automerken zoeken onverwachte lijnextensies op dit najaar. Concurrent Mercedes-Benz lanceerde een week geleden zijn eerste parfum, een eau de toilette voor mannen. Parfumeur Olivier Cresp van Firmenich hielp de geur op te bouwen. Hij creƫerde eerder geuren voor Diesel, Armani en Jean Paul Gaultier. Zijn Mercedes-Benz lijn bevat ook een aftershave, deodorant, douchegel en bodygel.

Die Mercedes-geuren liggen voorjaar 2012 in de winkel.

Bron: Automobielmanagement
Publicatiedatum: