Tom MacMillan wordt 'director of innovation'

Innovatie prioriteit in nieuwe strategie van Soil Association

De Britse Soil Association heeft een nieuwe strategie uitgebracht, waarin haar prioriteiten voor de komende tien jaar duidelijk worden. De nadruk ligt op innovatie en 'good food for all'.

In 'The Road to 2020' lijkt de biologische certificeringsinstantie minder nadruk te leggen op de term biologisch. Deze wordt vaak verkeerd begrepen door consumenten. De focus ligt op oplossingen voor mensen die behoefte hebben aan gezonde voeding, brandstof en vezels, terwijl ze de natuurlijke wereld beschermen.

Ook ligt de nadruk op innovatie, om ervoor te zorgen dat onderzoek snel vertaald wordt naar de praktijk en het beleid. Dr. Tom MacMillan, directeur van de Food Ethics Council zal vanaf het einde van dit jaar de nieuwe functie van 'director of innovation' op zich gaan nemen.

"Ik ben erg enthousiast over de nieuwe rol die ik op me mag gaan nemen. Ik hoop alles wat ik bij de Food Ethics Council geleerd heb, hierin te gaan gebruiken. Mijn doel is om de benadering van wetenschappelijk onderzoek binnen de Soil Association te versterken."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.