Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pur Natur, verfrissende drinkyoghurt uit de Vlaamse Ardennen

Pur Natur lanceert een nieuw gamma drinkyoghurt. Pur Natur yoghurt & 'p'tit lait' heeft een rijke en pure smaak, is verfrissend en lekker voor het ganse gezin. Ideaal om de dag mee te starten of als lekker tussendoortje. Pur Natur yoghurt & 'p'tit lait' is heerlijk puur en eerlijk van smaak, wordt gemaakt met 100 procent biologische ingrediënten en fruit & zit boordevol vitaminen en mineralen.

Pur Natur yoghurt & 'p'tit lait' is vanaf midden september verkrijgbaar in een handige hersluitbare 1 liter verpakking. Deze biologische topkwaliteit zal beschikbaar zijn in drie smaken: appel, aardbei en sinaas.


Over NV Pur Natur

NV Pur Natur, een familiebedrijf gesitueerd aan de voet van de Vlaamse Ardennen, staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten onder de merken Pur Natur en Mik. De Pur Natur yoghurt en verse kazen genieten een ongeëvenaarde smaakbeleving op basis van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten.

Voor meer informatie: www.purnatur.eu
Publicatiedatum: