Greenfront aangemeld als deelnemer

Groene gevels op Stadslandbouwplein BioVak 2012

Een muur vol aardbeien in de eigen tuin? Een muur vol met een uitgebreid assortiment kruiden naast de keukendeur? Een muur met eigen groenten op het balkon? Dat is nu mogelijk, dankzij het nieuwe systeem van Greenfront.

Greenfront heeft zich recent aangemeld als deelnemer van het Stadslandbouwplein op de BioVak 2012. Het bedrijf heeft een systeem ontwikkelt om overal groene muren te kunnen realiseren. Het systeem kan op iedere bestaande of nieuwe gevel verankerd worden en ook los gemonteerd worden aan een rail. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

De Greenfront cassettes worden gevuld met een speciaal Greenfront substraat. Het type vulling kan geheel aan de wensen van de klant worden aangepast. Voor nog meer gemak kan de Greenfront cassette worden voorzien van druppelbevloeiing. Voordeel van deze manier van water geven is dat het water direct bij de wortels terecht komt waardoor er geen water verspild wordt.Daarnaast is het mogelijk om LED-verlichting te monteren direct aan de Greenfront systeem. Door de energiezuinige LED-techniek en lage warmteontwikkeling is het mogelijk om tegen lage kosten een spectaculair effect te creëren.

Verdere informatie over groene muren via Greenfront op: www.groenbestel.nl. Informatie over deelname BioVak: mikedelooze@biovak.nl 0180-314662.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven