Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Topkoks koken biologisch op de Anuga 2011
Geraffineerde recepten en verrassende smaaksensatie: dat bieden de biologische topkoks Alfred Fahr en Tino Schmidt op de Anuga 2011 bij de informatiestand van de Bundesanstalt für Landwirtschaft und Ernährung (BLE). Vijf keer per dag wordt hier voor het Bundesprogramm Ökologischer Landbou und andere Formen nachhaltiger Landwirtschaft (BÖLN) gekookt. "We laten, in het tiende jaar van de Duitse Bio-Siegel, zien hoe met verse biologische producten eigentijds gekookt kan worden", aldus Alfred Fahr en Tino Schmidt.
"Bio is in. Duurzaam, eerlijk en diervriendelijk, dat zijn begrippen die wij in de keuken tot leven willen laten komen. Steeds meer mensen willen niet alleen gezond, maar ook duurzaam eten. We laten zien hoe dat met biologische producten geraffineerd, met plezier en eigentijds, in de praktijk eenvoudig en met veel natuurlijke smaken uit te voeren is", verklaren de topkoks. Er wordt gekookt met seizoensgebonden, lokale biologische en ook vegetarische producten.