Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Neemt kijker mee in het bedrijf

De Ambachtelijke in 'Altijd Jong' op RTL 4

De Ambachtelijke opent haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in gezonde en natuurlijke schoonheid op TV. De Ambachtelijke heeft met plezier meegewerkt aan een kort redactioneel item in het Beauty & Wellness tv programma 'Altijd Jong' van RTL 4.

Het aandeel van De Ambachtelijke aan dit programma is het vertellen over het belang en het gebruik van natuurlijke huidverzorging, het herkennen van echt zuivere natuurlijke huidverzorging en de daarbij behorende keurmerken. Het programma is bedoeld voor iedereen die speciaal geïnteresseerd is in alles wat met beauty, gezondheid en wellness te maken heeft. De uitgelezen kans om tijdens de opnames ons merk Harmonie - Eerlijk Mooi; 100 procent natuurlijke huidverzorging te promoten.

Voor deze speciale gelegenheid wordt de kijker meegenomen tijdens een rondleiding door het bedrijf, de productieplaats, het magazijn en de afvul- en etiketteerplaats, waar Harmonie, 100 procent natuurlijke huidverzorging met zorg wordt geproduceerd en op de markt wordt gezet.

Kijk dus op zondag 16 oktober rond 11:00 uur. Herhaling van dit programma op zaterdag 22 oktober rond 10:00 uur.
Publicatiedatum: