Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkiezing eco-webshop van het jaar bij EcoGoodies

EcoGoodies biedt op haar website een overzicht van de leukste duurzame webwinkels. Dit jaar willen ze de beste eco-webshop van het jaar kiezen door middel van een online verkiezing. De organisatie heeft alvast de veertig meest populaire webwinkels op de site geselecteerd, maar iedereen staat vrij om een andere ecoshop te nomineren.

Ondanks dat het dit jaar pas voor het eerst wordt georganiseerd, kan EcoGoodies nu al rekenen op flinke interesse onder de (nog niet) genomineerden en anderen die online met duurzaamheid bezig zijn. En waarom ook niet? Er was nog niet eerder een online verkiezing voor 'groene' webwinkels. En dat terwijl duurzaamheid, eco, fairtrade en biologisch nog steeds actuele onderwerpen zijn waar veel mensen zich sterk voor willen maken.

Eco-webwinkel populair

De eco-webwinkel als deelbranche heeft inmiddels zijn plekje gevonden in de ecommerce-wereld. Dit jaar won Yumeko, dat eco-slaapspullen aanbiedt, een Thuiswinkel Award in de categorie 'Beste startende webwinkel'. Deze ambitieuze webshop is nu ook genomineerd voor 'Duurzaamste Merk 2011' en is in de verkiezing van EcoGoodies een van de veertig genomineerden.

Stemmen op beste eco-webshop

De gehele maand oktober kan er gestemd worden op een van de veertig geselecteerde webwinkels of een ecoshop naar keuze. Online, via sociale netwerken als Facebook, Hyves en Twitter wordt er ondertussen flink gelobbyd om maar zo veel mogelijk stemmen te krijgen en aan de haal te gaan met de titel 'beste eco-webshop van het jaar 2011'.

Bron: Webwinkel Weblog
Publicatiedatum: