VS: OTA's Organic Trade Resource Guide-website moet export vergemakkelijken

De Organic Trade Association (OTA) heeft een nieuwe website gelanceerd die moet helpen om de internationale handel in biologische landbouwproducten te vergemakkelijken. De aankondiging van de lancering van de Organic Trade Resource Guide-website werd gedaan tijdens het onlangs gehouden 'world congress' van IFOAM.The Organic Trade Resource Guide zal dienen als een bron voor Amerikaanse bedrijven die meer willen leren over de vereisten voor de export en de biologische regelgeving wereldwijd. Amerikaanse bedrijven kunnen een land kiezen en krijgen dan te horen of de markt open is, welke handelsbarrières er bestaan, wat de wettelijke bio-normen van het land zijn en wie zij kunnen contacteren voor hulp bij de export naar dat land.

"Het zal een belangrijk en vitaal instrument zijn voor Amerikaanse bio-bedrijven die willen starten met exporteren of hun export uit willen breiden", zegt OTA-directeur Christine Bushway.

Klik hier om de website te bekijken.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.