Simon Lévelt samenwerkingspartner koffieconcerten van Theater De Muzeval

Voor het seizoen 2011-2012 is Simon Lévelt samenwerkingspartner van Theater De Muzeval. Simon Lévelt, de koffie- en thee specialist in Emmen, wordt partner van het klassieke muziek genre en de daarbij behorende koffieconcerten. Door middel van deze samenwerking hopen beide partijen een groter publiek te bereiken.

In 1817 opende Simon Lévelt in de oude havens van Amsterdam een winkeltje in koloniale waren. Bijna 200 jaar later is de vestiging in Emmen, sinds 2005, de 29e winkel. Op zondag 30 oktober is Simon Lévelt fysiek aanwezig bij het eerste koffieconcert van dit theaterseizoen. Bezoekers kunnen kennis maken met de producten van Simon Lévelt en met de klassieke pianomuziek van Yoram Ish-Hurwitz. Deze pianist heeft inmiddels een vaste plek veroverd in het Nederlandse concertleven, maar is ook in het buitenland actief. Hij won diverse prijzen en bracht een aantal solo cd's uit. Vorig seizoen voerde Ish-Hurwitz met veel succes 'Première Année (Suisse)' uit in De Muzeval, reden om hem terug te vragen.

Voor kaarten of meer informatie over deze voorstelling: www.mijnmuzeval.nl of de theaterkassa: 0591-617000.

Bron: Emmen.nuPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.