7-9 oktober in Zamora (Spanje)

Spaanse en Portugese bio-producenten komen samen tijdens Ecocultura

Ecocultura, de Spaans/Portugese vakbeurs voor biologische producten, zal van 7 tot en met 9 oktober gehouden worden in Zamora (Spanje). Het doel is om grensoverschrijdende bijeenkomsten van producenten en distributeurs van biologische producten uit beide landen mogelijk te maken.

Na het succes van de vorige edities, waaraan zo'n zestig exposanten en meer dan 100 producenten en distributeurs deelnamen, staan er ook dit jaar weer exposanten met de meest uiteenlopende producten op de Ecocultura.

Ecocultura zal een website lanceren waarop vraag en aanbod voor bio-producten kan worden geplaatst, samen met andere informatie die van belang is voor de sector.

Deze editie worden ook de 'VI Ecocultura 2011 Prizes' uitgereikt. Hiermee krijgen mensen en bedrijven die bijdragen aan de ontwikkeling van de biologische sector publieke erkenning. Hiermee wil de organisatie vooral de bio-productie in de gebieden Castill en León stimuleren, hier ligt de consumptie van deze producten ver onder de productiekwaliteit. Deze regio's spelen een zeer belangrijke rol in de sector, met een buitengewone productiecapaciteit en uitstekende economische en sociale omstandigheden.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.