NatuurlijkGoedkoop.nl: breed assortiment bio-producten tegen scherpe prijs

Recent heeft NatuurlijkGoedkoop.nl haar virtuele deuren geopend. Een overzichtelijk vormgegeven webshop die een breed assortiment biologische producten voert, tegen een scherpe prijs. Nagenoeg alle bekende kwaliteitsmerken zijn er te vinden en alles is direct uit voorraad leverbaar.

Combinatie van kwaliteit en gemak

Marcko Willemsen, oprichter van NatuurlijkGoedkoop.nl: "Wij willen biologische voeding toegankelijker maken voor een grotere Nederlandse doelgroep." Natuurlijkgoedkoop.nl mikt op de doelgroep die wel regelmatig de behoefte voelt om meer natuurlijke producten te eten, maar die deze ofwel te duur vindt in vergelijking met de producten in de supermarkt, ofwel die het lastig vind om thuis te blijven tot de bestelling binnen komt. "Het was ons een doorn in het oog dat mooie, natuurlijke producten niet eenvoudig en tegen een redelijke prijs aangeschaft konden worden", vertelt Willemsen. "Als ik inkopen wilde doen moest ik ofwel 20 kilometer met de auto rijden ofwel ik moest in grootverpakking kopen met de feitelijke levering pas over een week. Vanuit die behoefte aan kwaliteit en gemak, tegen een redelijke prijs is feitelijk het concept van NatuurlijkGoedkoop.nl ontstaan."Onderscheidend vermogen

"Waar andere aanbieders in dit segment allemaal wel een aspect hebben waarmee men zich probeert te onderscheiden, probeert NatuurlijkGoedkoop.nl om deze punten te combineren om op die manier tot het gewenste resultaat van voordeel en gemak te komen." De harde uitgangspunten die gehanteerd worden zijn; Laagste prijs garantie, voor 12:00 uur besteld morgen in huis, 1000 producten direct uit voorraad leverbaar en een keiharde kwaliteitgarantie.

Biojournaal actie

Voor lezers van Biojournaal is er een extra introductiekorting. Als je een bestelling plaatst op www.natuurlijkgoedkoop.nl en je vult bij het afrekenen de code F10010 in, ontvang je 10 procent korting op de gehele bestelling. Deze aanbieding is geldig tot 31 oktober.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven