"Karin Wanders blij met publieksprijs: "Zij moeten het toch gaan kopen"

Tholen - Karin Wanders heeft zaterdag de publieksprijs in de Helden van de Smaak verkiezing 2011 in de wacht gesleept. Ze geeft aan erg genoten te hebben van de hele beleving die om de uitreiking heen gecreëerd is. "We zijn heel leuk ontvangen op het Groningse station. Vervolgens zijn we naar de Vismarkt gebracht. Alle deelnemers werden ook even aan elkaar voorgesteld. Dat was allemaal heel goed georganiseerd." Ze voegt toe dat ze ook erg onder de indruk was van de festiviteiten op de Vismarkt.

De winst kwam als een verrassing, al wist ze wel dat De Saanenhof in de eerste peiling op de eerste plek stond. "De kans zat er dus wel in, en we hebben de laatste tijd ook nog de nodige folders uitgedeeld, zowel bij restaurants als aan klanten op het bedrijf." Niet voor niks, blijkt nu. Ze geeft aan dat er de laatste tijd ook meer van de Heezer geitenkazen verkocht zijn. "De verkiezing bracht de kazen toch onder de aandacht."

Haar voorkeur ging natuurlijk uit naar de juryprijs, maar daardoor is ze zeker niet minder blij met de publieksprijs. "Dit is toch wel heel speciaal. En het publiek moet het uiteindelijk toch gaan kopen."


Karin bij de geiten op de BD-boerderij in Heeze

Ouders getuige van prijsuitreiking

Karin is medewerkster op geitenboerderij De Saanenhof van haar ouders Jan en Maria Wanders. Ook haar broer Jan is actief op het familiebedrijf. Haar ouders waren aanwezig bij de prijsuitreiking; haar broer bleef thuis om voor de geiten te zorgen. "Het is vrij ver rijden naar Groningen, daarom besloten mijn man en ik vrijdagochtend al te vertrekken. Onderweg hebben we nog wat kaas afgegeven bij De Echoput. Daarna zijn we meteen doorgereden", vertelt Maria. Ze was erg trots toen ze Karin uiteindelijk als winnares op het podium zag staan.

Presentatie op school

Maandagochtend hield Karin een presentatie op het Koning Willem I College in Den Bosch. "Daar heb ik een presentatie over onze boerderij gegeven. En natuurlijk heb ik verteld dat ik de publieksprijs gewonnen heb. De leerlingen vonden dit erg leuk om te horen."

Voor meer informatie: www.saanenhof.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven